در این کارگاه که با حضور اساتید مطرح استانی همراه بود، شاعران به
شعرخوانی پرداخته و سپس میزگرد آسیبشناسی شعر آئینی با حضور اساتید و
شاعران این شهرستان برگزار شد.
در این نشست، به تاریخچه شعر آئینی در ایران و سایر نقاط جهان پرداخته شد و
آسیب شناسی شعر آئینی نیز مورد بحث قرار گرفت. سپس این نشست به صورت پرسش و
پاسخ ادامه یافت و اساتید و شاعران به بیان دیدگاه خود در خصوص شعر آئینی
پرداختند.
در ابتدای این دوره آموزشی یک روزه ، محمد علی عرب نژاد مسوول کانون شاعران آیینی استان کرمان در سخنانی گفت: در سالهای اخیر به ویژه در یکی دوسال گذشته، شاعران آیینی استان کرمان توانستهاند توانمندی بسیار خوبی را در این زمینه از خود نشان دهند و برگزاری پرشور و باشکوه کارگاههای آموزشی، همایشها، جشنوارهها و سوگوارههای متعدد مناسبتی و استقبال چشمگیر شاعران از این محافل ادبی، گواه محکمی بر این مدعاست.
در ادامه نیز سیدعلی منصوریان مدیر مسوول انجمن شعری دل عالم کرمان ، ضمن بیان گزارش کوتاهی از روند برگزاری این جشنواره در سال های متمادی، خواستار شرکت شاعران منطقه در بیست و هشتمین جشنواره سراسری شعر رضوی شد.
در این نشست یک روزه کارگاه های آموزشی تاریخچه و آسیب شناسی شعر آیینی ،ادبیات داستانی توسط اساتید دکتر فریبا دانشور، دکتر مریم مداح ،حسین سبزه صادقی، علی ملازاده، عباس مولایی،و سیدعلی منصوریان برگزار شد و شرکنت کنندگان به بحث و تبادل نظر در این رابطه پرداختند.
در پایان شاعران پیشکسوت و جوان استان و شهرستان نظیر محمدرضا براهام، سمیه نوروزی، محمدعلی احمدی نزاد، حسین حمزه، رقیه میرزاده، یوسف پذیرش، مهدی نظری، حدیث ضیغمی نژاد، ستاره امیرطاهری به شعرخوانی آیینی پرداختند.
شاعران و علاقهمندان برای شرکت در بیست و هشتمین جشنواره بین المللی شعر رضوی کرمان و عرض ارادت به شمس الشموس ، امام رضا (ع ) تا 10 فروردین ماه 1402 فرصت دارند تا آثار و اشعار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال نمایند .
جهت مطالعه و اطلاع از بخش های فراخوان جشنواره به نشانی :
http://www.shamstoos.ir/fa/farakhanha/sherfarsi
ثبتنام و ارسال اثر از طریق : portal.shamstoos.ir

